Adem workshop

Voor de drukke vrouw die eigenlijk geen tijd heeft!

 

 

Adem workshop

Steeds meer zie ik om me heen vrouwen die altijd “aan” staan, voor iedereen klaar staan, vrolijk en enthousiast zijn. De vrouwen waarop gezinnen/families floreren. Vrouwen die energie krijgen van geven. Vrouwen die de boel onder controle hebben, maar “at the end of the day” weinig tijd voor zichzelf hebben. Herken jij je hierin? Maak op een laagdrempelige manier kennis met wat ademoefeningen voor je kunnen betekenen. Ik hoor je denken: “ademoefeningen, hoe dan?”

Wat is de connectie met jouw adem?

Ademen, je doet het automatisch, iedere dag, de hele dag. Maar hoe adem je? Sta je daar wel eens bij stil? Het kan zijn dat gedurende de loop van je leven jouw adempatroon is veranderd. En laat nou jouw adem en de invloed die je daar bewust op uit kunt oefenen dé sleutel zijn voor een meer ontspannen leven.

Hoe dan?

De methode Beter ademen® is een prachtige, complete ademoefening die op een speelse manier in korte tijd jouw adembeweging verlaagd en vertraagd. Het kan onder meer zorgen voor:

 • rust;
 • ontspanning;
 • energie;
 • gezondheid;
 • geluk;
 • balans;
 • harmonie;
 • flexibiliteit;
 • concentratie;
 • (zelf)vertrouwen;
 • beter slapen;
 • betere spijsvertering;
 • oplossen van ademproblemen;
 • stressreductie;
 • minder gedachten.

Wil jij leren hoe jij jouw adem kunt beïnvloeden naar meer rust en ontspanning, maar heb je eigenlijk geen tijd?

Goed nieuws! Deze adem workshop duurt maar een halve dag en vindt plaats bij mij thuis. In een vertrouwde, huiselijke omgeving, laat ik je kennismaken met de methode Beter ademen®.

Meld je snel aan! Ik kijk er naar uit.

Ik meld me aan voor de ademworkshop op:

5 + 12 =

Details Workshop

Data:

Nieuwe data worden gepland

Tijd:          13.30 tot 16.30 uur

Locatie:
Woudhuizerallee 191
Apeldoorn

Kosten:   € 50,00 (inclusief BTW)

Mijn naam is Joyce en ik kijk er naar uit je te begroeten bij een van de adem workshops. Heel graag laat ik je ervaren hoe ook jij in korte tijd jouw adem kan verlagen en vertragen waardoor jij je meer ontspannen voelt en meer rust ervaart.

Een workshop ademhalen, met enige twijfel heb ik me hiervoor aangemeld. Hoewel ik van anderen had gehoord dat de juiste ademhalingstechniek een positieve bijdrage levert aan je persoonlijk welzijn, vroeg ik me toch echt af of dit wel iets voor mij zou zijn. Niets bleek minder waar. Geen zweverig gedoe, maar een middag vol goede tips, informatie en oefeningen. Joyce doet dit op een enthousiaste en gastvrije manier waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Lilian Waaijman

De workshop heb ik als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Iedereen kan hierbij aanschuiven.
Duidelijke uitleg op een rustige en ontspannen manier, zodat iedereen er het maximale uit kan halen. Ik kan het iedereen aanraden.

Ria Kuilder

Ik heb meegedaan met de adem workshop en vond het een hele fijne middag. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen door Joyce. De manier hoe Joyce de oefeningen uitlegt en voordoet, is rustig en duidelijk. Ook was er tussendoor tijd voor een praatje en een hapje en een drankje. De sfeer was erg ontspannen en niks was goed of fout. Joyce gaf mij deze middag al heel wat tools om te gebruiken voor een ontspannen ademhaling. Ik kijk uit naar een volgende keer…..

Simone Spithoven

Met plezier, op een ontspannen manier en in goed gezelschap heb je me een middag meegenomen in het heel bewust ademen. Je workshop is een mooie mix van luisteren, zien, doen en vooral zelf ervaren. Een verrijking van wat ik al wist en deed!

Ruby Beltman

Ik vond de workshop zaterdag boeiend en interessant en verrassend wat je allemaal kunt met je adem. Voor mij een bewustwording, ik wil dan ook proberen de methode regelmatig toe te passen zodat het me meer eigen gaat worden. Fijn dat je alles zo goed uitlegde en er de tijd ervoor nam.

Simone Waaijer

Be aware of your breathing.
Notice how this takes attention away from your thinking and creates space.

Eckhart Tolle